SOSIALE MEDIER

Instagram  Facebook  Pinterest

Vi er her for de bedriftene som ikke ønsker å ansette en markedsfører på heltid, men som ønsker å øke synligheten sin på sosiale medier.

Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe din bedrift

Instagram

Det er lett å bli litt fastlåst i det samme mønsteret og de gamle vanene når man poster og bygger feeden på Instagram. Vi hjelper deg med å enten bistå med råd og veiledning for å løfte din instagram konto, eller så kan vi ta over kontoen og poste ukentlige innlegg for deg. 

FAcebook

Siden nesten alle har Facebook, er dette en god platform for å vise synnlighet. Den skaper en enklere kommunikasjon mellom bedrift og kunde. Vi tilbyr oss å drive den ukentlige driften av små klinikker og bedrifter sin Facebook- profil, slik at de kan bruke ressursene sine på andre ting.

PINTeREST

Pinterest er en utrolig morsom og inspirerende sosial platform som blir mer og mer populær. Vi ønsker å hjelpe klinikker og små bedrifter med å poste kreative og estetiske bilder for å få en inspirerende og stilfull pinterest- profil. På den måten kan man inspirere kundegruppen sin samtidig som man bygger opp en vakker bildedatabase.