Om oss

Estetisk MediTech AS leverer produkter og konsulenttjenester til det estetiske/kosmetiske markedet i Norge og Sverige. Vi har over 15 års erfaring i industrien for estetiske/kosmetiske behandlinger (ansiktsbehandlinger, hudpleie, injeksjoner og laser/IPL behandlinger). Vi har erfaring gjennom konsulentoppdrag eller som ansatt, i Norge og internasjonalt, for de ledene produsentene i verden av produkter for det estetiske/kosmetiske markedet. Dette har gitt oss verdifull kompetansen og gode kontakter internasjonalt til å velge de beste produktene i denne industrien for kundene våre i det Norske og Svenske markedet.

Estetisk Meditech AS ble startet av Bjørn Erik Bergseng og Dag Håkestad Jensen i 2016.

Bjørn Erik Bergseng kom fra den farmasøytiske industrien før han i 2005 fikk jobben med å bygge opp det norske markedet for Q-med med Restylane. Bjørn Erik jobbet i Q-Med/Galderma med Restylane i 10år og mange av våre kunder kjenner derfor Bjørn Erik godt fra før.

Dag Håkestad Jensen har også erfaring fra den farmasøytiske industrien før han i 1999 ble hentet til en markedsjobb for et Svensk firma som utviklet og produserte IPLer. Dag har siden hatt ulike oppdrag for mange av de ledende produsenter i verden av både lasere, IPLer og produsenter av hudprodukter. Dag har vært importør fra 2011 i Norge for HydraFacial, som er verdens største produsent i sitt segment for hudbehandlinger.